Monday, October 25, 2010

NOTA CINTA - PENGHARGAAN


Fuhh...!!! akhirnya Nota Cinta sudah sampai ke penghujungnya....Alhamdulillah...

http://2.bp.blogspot.com/_ByzsF-CS-UY/S_spnULj_OI/AAAAAAAADcs/FqMyK8b96F4/s1600/cover+1.jpg

terima kasih yang tak terhingga kepada semua pembaca yang terus menerus menyokong saya untuk Nota Cinta...terima kasih...

terima kasih juga buat


kerana bantu mempromosikan blog saya....kebanyakkan pengunjung yang datang ke sini...semuanya dari dua blog tersebut...terima kasih..

erm....ramai yang menyarankan saya supaya terbitkan Novel Nota Cinta ini....tapi saya kurang pasti cara-cara atau prosidur yang betul untuk menghantar cerita saya pada publisher...

ada tak di antara kalian yang boleh berikan saya sedikit maklumat tentang ini...

seperti...

pada syarikat penerbitan yang mana..

cara-cara penghantaran..

- perlu ke saya call pihak syarikat dulu..
- atau hantar sahaja cerita saya pada mereka..
- dengan cara yang macam mana...melalui email atau poskan hard copy pada mereka..?

kalau ada yang tahu....boleh la kiranya membantu saya ya...

oh ya....tak lama lagi saya akan kongsikan dengan pembaca cerita yang baru....

mari kita lihat cover nya dulu...



harap.....mendapat sambutan seperti Nota Cinta juga..

4 comments:

aliesha kirana said...

nanti AK tlg tanyekan kwn2 penulis AK yer.. heheeh..

p/s: citer baru tu mcm cerpen latest AK la.. heheeh.. Cinta Buat Kesatria Ducati.. hehehehe~

nabilah_2908 said...

Hye AK ;

yupp...sy pun perasan kelmarin..sama la pulak... pernh share kan cerpen ni dulu...di APA KATA HATI...kiranya nak sambung la jdikan novel.. :)

terima kasih ye AK...bnyk beri galakkan... :)

Dr.LoVe said...

sama2...sy mmg suka mpromosikan penulis2 yg berbakat seperti nabilah supaya kita dapat bkongsi rasa cinta pada novel @ cerpen...anggaplah itu satu penghargaan dari saya.

nabilah_2908 said...

terima kasih sekali lagi Dr Love.. :)